Ik werk voor mijn opdrachtgevers aan diverse vraagstukken. Ik ontwikkel en faciliteer hiervoor processen, waarbinnen verbinding maken en beweging creëren centraal staan. Dit kunnen ook trainingen of workshops zijn. Ik vervul naar gelang de vraagstelling de rol van strateeg, sparringspartner, programma- of verandermanager, gespreksleider, facilitator, adviseur of projectleider.

Conceptontwikkeling en veranderprocessen

Vanuit de strategie en doelen van de organisatie toewerken naar een manier van werken die daarbij past. Of het inzetten van een verandering om de strategie beter tot uiting te laten komen. De ontwikkeling en implementatie van nieuwe manieren van werken en de daarbij benodigde werkomgeving op zowel fysiek, cultureel als technisch vlak. Wil je hier meer over weten?

Trainingen en workshops

Incompany trainingen en workshops van een dagdeel tot meerdere dagdelen, of aansluitende reeksen. Over thema's als sociale cohesie, gedragsverandering en werkplek conceptontwikkeling. Altijd met een interactief karakter, zodat er niet alleen kennisoverdracht plaatsvindt, maar ook concrete toepassingen worden bedacht. Wil je hier meer over weten?

Referenties

"Simone heeft een duidelijk en actueel E-book geschreven, een mustread naar mijn mening!"

"Het E-book van Simone over sociale cohesie is lekker vlot geschreven met laagdrempelige interventies, gelardeerd met stevige theorie. Een echte aanrader! "

"Simone heeft een inspirerende workshop gegeven tijdens de bijeenkomst van de Kenniskring Optimalisatie van Huisvesting. Het was zoals we voor ogen hadden; informatief, een afwisseling van theorie en praktijk."