Nieuws

25 januari 2021 // Blogs

De impact van veranderingen op persoonlijk werkgeluk 4-4

Werkgeluk betekent voor mij verbinding leggen, samenwerken, uitdaging opzoeken, waardering voelen, vertrouwen krijgen, bijdragen aan iets wat er toe doet en last but not least plezier hebben.

10 december 2020 // Blogs

De impact van corona op sociale cohesie 3-4

De corona maatregelen laten ons op afstand van elkaar werken en dat heeft impact op de sociale cohesie. Het is tijd voor actie om sociale erosie te voorkomen.

26 november 2020 // Blogs

Werkwijze en werkplek in verandering 2-4

Verandering is complex. Maar ook weer niet zo complex dat je als organisatie niet stapsgewijs toe kan werken naar een nieuwe werkwijze en daarbij ondersteunende werkomgeving.

4 november 2020 // Blogs

De route naar het nieuwe normaal 1-4

Verandering is complex. Maar ook weer niet zo complex dat je als organisatie niet stapsgewijs voortgang kan blijven boeken op thema's zoals sociale cohesie, mentaal welzijn en vitaliteit.

14 oktober 2020 // Blogs

Sociale cohesie is essentieel voor werkgeluk

Werkgeluk gaat over "ik & wij". En dat wij stuk is heel goed te matchen met de componenten van sociale cohesie. En ik ben niet de enige die daar zo over denkt, lees hier verder.

22 september 2020 // Blogs

Sociaal is het nieuwe normaal

Juist nu we op afstand van elkaar werken. Juist nu het een privilege is geworden om collega's in levende lijven te zien. Laten we nu aandacht besteden aan hetgeen wat een groep mensen tot een organisatie maakt: de sociale cohesie!

3 september 2020 // Blogs

Maak strategie tastbaar

De werkomgeving is een van de meest effectieve manieren om de visie en missie van een organisatie zichtbaar te maken. Daarmee gaat een strategie van zorgvuldig gekozen woorden en beelden op papier naar dagelijks beleefbaar.

20 augustus 2020 // Nieuws

Sociale cohesie bij werken op afstand

De kracht van onze sociale netwerken is behoorlijk getest door de Covid-19 maatregelen. Hoe kan je ervoor zorgen dat de sociale cohesie in jouw organisatie goed blijft?

6 augustus 2020 // Blogs

Ik zie, ik zie....

Heeft jouw organisatie wel eens last een olifant die op het pad blijft staan terwijl jij er langs wilt om jouw doelen te bereiken? Lees hier mijn nieuwste artikel over veranderprocessen, innovatie en mijn strategie als ik een olifant tegen kom bij mijn klanten.

23 juli 2020 // Blogs

Waarom ik altijd in het diepe duik…

Een verhaal over waarom ik altijd in het diepe duik, dat in mijn carrière altijd toepas en waarom ik daar zoveel plezier uit haal.